Trainersmiddag Irwin Insights

Datum/Tijd
Date(s) - 16/02/2020
13:00 - 16:30

Aantal gevulde plaatsen: 0
Nog beschikbare plaatsen: 0

Zondag 16 februari 2020 van 13.00 tot 16.30 uur
* Trainersmiddag voor Irwin Insights trainers *

Wil jij een betere trainer worden en leren de concepten van Irwin Insights aan anderen te leren?

Tijdens deze middag leren we jou, wat jij nodig hebt om een betere trainer te worden. We sluiten aan bij het niveau dat je al hebt en leveren je extra tools om je skills verder te verbeteren.
Dit kan zijn omgang, aan de hand werken, opzadelen, longeren, lange lijnen of gedrag lezen en definiëren en/of moeilijk gedrag oplossen. Als nodig ook met meer uitdagende paarden.

Deze middag is bedoeld voor mensen die hun Irwin Insights master level 1 of 2 hebben en door willen groeien naar een hoger level of de stap naar het lesgeven willen maken. Ook zijn master level 3 trainers die willen oefenen en supervisie willen hebben in het lesgeven welkom.
Heb je nog geen Master level maar les je wel al langere tijd bij een trainer of Chris en heb je de ambitie om trainer te worden? Neem dan contact op met Roos of Marijke om te kijken of je toch kunt meedoen.

Om certificering te krijgen van Chris Irwin dien je aan hem je vaardigheden te laten zien, dit kan dus niet via deze cursus. Wel is deze middag een goede voorbereiding hierop!

Je krijgt les van Marijke Groos en Roos van der Weert, zij zijn beiden Irwin Insights level 4 trainers.
Marijke is gespecialiseerd in de nauwkeurigheid van het gebruik van je lichaamstaal en het lezen van je paard in zijn lichaamstaal, Roos is gespecialiseerd in problemen oplossen en het grondwerk te verbeteren als voorbereiding op het rijden.

☆ De locatie is Stal Aarderhoeve in Achterveld (tussen Amersfoort en Barneveld).
☆ De middag zal zijn op zondag 16 februari van 13.00 tot 16.30.
☆ De prijs is 70 euro incl. BTW.
☆ Mocht je naast grondwerk ook willen rijden, dan dien je zelf een paard mee te nemen, voor het grondwerk hebben wij paarden beschikbaar.

☆ Voor het inschrijven kun je bij Roos terecht. ☆ Voor vragen kun je bij zowel Roos als Marijke terecht.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Geef een reactie