Trailer laden

Als ik ergens slecht in was, dan was het wel trailerladen. Het liefst gaf ik mijn eigen paarden uit handen als ze de trailer in moesten. Maar ongeveer 10 jaar geleden was ik zo radeloos met het zoveelste paard dat ik niet kon laden, dat ik vastberaden aan de slag ging om het te leren. Nu vandaag de dag durf ik te beweren dat ik elk paard op een ontspannen manier op de trailer kan leren lopen en het jou ook kan leren!

Wil jij leren om elk paard ontspannen in de trailer te laten lopen, erin te laten staan totdat jij wilt dat hij er weer uit loopt? Dan is deze workshop de perfecte introductie om dit te leren. De workshop bestaat uit een korte theorie en daarna ga je oefenen. Daarna bespreken we veelvoorkomende problemen en hoe je deze kunt oplossen. Interesse in het organiseren van deze workshop? Laat onderaan deze pagina je gegevens achter dan nemen we contact met je op.

Wil je eerder geholpen worden met trailerladen? Neem contact op, ik help je graag! Telefoon 0650665609 (ook via whatsapp) of info@roosvanderweert.nl.

    Reacties zijn gesloten.