Trailer laden

Als ik ergens slecht in was, dan was het wel trailerladen. Het liefst gaf ik mijn eigen paarden uit handen als ze de trailer in moesten. Maar ongeveer 10 jaar geleden was ik zo radeloos met het zoveelste paard dat ik niet kon laden, dat ik vastberaden aan de slag ging om het te leren. Nu vandaag de dag durf ik te beweren dat ik elk paard op een ontspannen manier op de trailer kan leren lopen en het jou ook kan leren!

Regelmatig organiseren we een trailerlaadworkshop. Wil jij leren om elk paard ontspannen in de trailer te laten lopen, erin te laten staan en er weer uit te laten lopen? Dan is de workshop de perfecte introductie om dit te leren. Door middel van korte theorie leren we jou wat nodig is om dit te kunnen. Dan gaan we aan de slag om te oefenen. Daarna bespreken we veelvoorkomende problemen en hoe je deze kunt oplossen. Interesse in deze workshop? Laat onderaan deze pagina je gegevens achter dan nemen we contact met je op als we weer een workshop organiseren.

Wil je eerder geholpen worden met trailerladen? Neem contact op, ik help je graag! Telefoon 0650665609 (ook via whatsapp) of info@roosvanderweert.nl.

    Reacties zijn gesloten.