Roos van der Weert

Ik ben niveau 3 KNHS instructeur en Master level 4 Irwin Insights. Daarnaast ben ik eigenaar van Stal Aarderhoeve, een pension- en trainingsstal in het mooie Achterveld, dat ligt tussen Barneveld en Amersfoort.

Chris Irwin heeft mij geleerd om vanaf de grond zo te communiceren met paarden dat er een goede vertrouwensband ontstaat. Een goede relatie met je paard is nodig als je met je paard fijn en harmonieus wilt rijden.

Eén van Chris zijn principes is ‘be the better horse’. Dit betekent zoveel als ‘wees een betrouwbare partner voor je paard en biedt je paard meer dan een ander paard kan bieden’. Voor velen van ons, inclusief mijzelf, is dit niet altijd een makkelijke opgave. Omdat we het anders geleerd hebben, of omdat het voor ons onnatuurlijk gedrag is. Toch werken we er elke dag aan beter te worden en help ik graag mensen op weg die hetzelfde doel nastreven.

Met verfijnd horsemanship kan ik je leren paarden beter te begrijpen en zo subtiel mogelijk met ze te communiceren. Vanaf de grond kunnen we een goede basis leggen voor het paard waarmee we het verder kunnen opleiden tot een hoger niveau, in elke discipline!

Geen geheimzinnig gefluister, maar duidelijke uitleg over wat jij kunt doen om je paard te vragen wat je verlangt, kenmerken de lessen van mij. Of dit nu een ontspannen bosrit is, of je volgende overwinning op een wedstrijd, ik help je stap voor stap door de training.

Joey en Roos ontspannen onderweg naar het weiland.

Reacties zijn gesloten.