Wat doen wij?

Je kunt bij ons terecht op Stal Aarderhoeve voor:

Pensionstalling
zie verder de website van Stal Aarderhoeve. Daar vind je alles over de mogelijkheden om je paard bij ons te stallen www.stalaarderhoeve.nl

Cursussen
Wij bieden diverse cursussen aan. We geven de cursussen op basis van Irwin Insights. We gebruiken Chris zijn inzichten om jou mee te nemen naar de wereld van het paard. Hoe communiceren paarden met elkaar? Hoe kunnen wij dat gedrag leren analyseren en hoe kunnen wij het beste het paard trainen zodat het aansluit bij wat het paard al vanuit zijn instinct al begrijpt.

Online leren
We bieden je een overzicht van videos en houden je op de hoogte van nieuwe inzichten. We laten je kennis maken met onze manier van werken zodat je alvast kunt leren wat het inhoudt als je naar één van onze cursussen komt.

Lessen en training
Bij Roos kun je terecht voor individuele lessen en trainingssessies. Dit kan met je eigen paard of met een paard van ons. Roos geeft les in horsemanship en meerdere disciplines zoals dressuur, springen en veel westerndisciplines. Wij hebben geen paarden waarop je kunt rijden en we geven geen manegelessen.

Trailerladen
Roos geeft regelmatig trailerlaadworkshops. Vind jij het lastig om je paard op de trailer te zetten? Dan ben je van harte uitgenodigd om mee te doen. Mocht je niet kunnen komen met je eigen paard dan kun je een paard van ons lenen of Roos kan bij je op locatie komen.

Reacties zijn gesloten.