Cursus Rijden Irwin Insights level 1

Datum/Tijd
Date(s) - 17/04/2021 - 18/04/2021
11:00 - 17:00

Aantal gevulde plaatsen: 2
Nog beschikbare plaatsen: 6

Irwin Insights cursus rijden met eigen paard op Stal Aarderhoeve te Achterveld (vlakbij Amersfoort/Barneveld).

De cursusdagen zijn: zaterdag 17 en zondag 18 april 2021.

Vertrouwen tussen paard en ruiter is een resultaat van leiderschap met respect voor je paard. Wil je verder bouwen aan de relatie met je paard en ontspannen je dressuur oefening, buitenrit of springparcours rijden dan heb je een goede basis nodig.

Zodra je op je paard zit is het jouw taak om je paard jou goed te laten dragen. Door op een goede manier je hulpen te geven vanuit het zadel leert je paard zich te ontspannen en op een goede manier onder het zadel zich te bewegen.

Roos van der Weert en Sjon Grobbee geven deze cursus en zijn beide Irwin Insights Master level 4 trainers.

De cursus is op zaterdag en zondag en duurt van 11.00 uur tot 17:00 uur inclusief een lunch. We gaan aan de slag met zowel de theorie als de praktijk. Sjon en Roos zijn beide cursusdagen samen aanwezig. De cursus bestaat uit twee dagen maximaal 6 cursisten.
Heb je geen eigen paard, neem dan contact op met Roos om de mogelijkheden te bespreken.

Er zal genoeg aandacht worden besteed aan de theorie zodat, eenmaal in het zadel, je een goede basiskennis hebt om op terug te vallen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere het juiste gebruik van een halve ophouding en het rijden vanuit je zit. Je leert je hulpen in het ritme van de beweging te geven en je leert hoe je je paard meer ontspanning kunt geven. Je paard zal dit erg waarderen.

Kosten € 180,- met eigen paard. Met een huurpaard 250 euro.

Maximaal acht cursisten.

Voor vragen en/of inschrijven kun je mailen naar info@stalaarderhoeve.nl of contact opnemen met Sjon of Roos.

  Door dit formulier in te vullen en naar ons toe te sturen schrijf je je in voor de cursus rijden level 1 op 17 en 18 april met Sjon Grobee en Roos van der Weert op Stal Aarderhoeve, Aarderweg 12 te Achterveld. Voor vragen kun je contact opnemen met Roos van der Weert 06-50665609 of info@roosvanderweert.nl.

  Huisregels
  Stal Aarderhoeve heeft een aantal huisregels. Als gast verwachten we dat je deze regels in acht neemt. De regels zijn te vinden op de website van Stal Aarderhoeve: https://www.stalaarderhoeve.nl/welkom/huis-en-rijbaanregels/

  Ja, ik ben akkoord met de huisregels van Stal Aarderhoeve

  Ruimte voor overige opmerkingen/vragen, bijvoorbeeld of je wel of niet een paard meeneemt en wel of niet een box nodig hebt.

  Je kan uiteraard altijd nog een berichtje sturen naar info@stalaarderhoeve.nl

  (als de knop nog groen/grijs is, zijn nog niet alle verplichte velden ingevuld of aangevinkt)

  Geef jezelf nu op via onderstaand formulier (je naam en e-mail zijn verplicht). Bij opmerkingen kun je aangeven of je een paard van ons nodig hebt en of je een stal nodig hebt voor je eigen paard. Ook overige wensen zoals dieetwensen kun je hier aangeven.


  Geef een reactie